Støt et konkret projekt

Hvad betyder katten for den vilde natur?

Hvilken indflydelse har de herreløse og tamme katte på vildtet i Danmark? Det spørgsmål ønsker Jægernes Naturfond at finde svar på, men fonden har brug for din støtte. 200 kroner gør alverden til forskel. 

Hvilken indflydelse har de herreløse og tamme katte på vildtet i Danmark? Ingen kan rigtig svare på spørgsmålet, da der kun findes begrænset forskning på området. Og det er til trods for, at katten er et effektivt rovdyr, hvis antal i naturen skal tælles i flere hundredtusinder af individer. Men hvad betyder det store antal løse katte for de danske vildtbestande – både for pattedyr og fugle? Det svar ønsker Jægernes Naturfond at komme nærmere, men vi har brug for din støtte.

Har du eller dit firma lyst til at hjælpe os, kan du donere 200 kroner eller mere via MobilePay på nummeret 56753. Det er vigtigt, at du tilføjer dit cpr.nr. eller cvr.nr. i kommentarfeltet, for at SKAT godtager donationen, og du kan få fradrag for beløbet. For en god ordens skyld skal det oplyses, at vi hvert år skal op på 100 donationer à mindst 200 kr. for, at fradragsmuligheden eksisterer.

Du kan også lave en bankoverførsel til Jyske Bank:
Reg.nr.: 7854 og kontonr.: 4700004.
Her gælder det også, at du skal skrive dit cpr.nr. eller cvr.nr.